Átíratok 389
telekiabált buborék a város
időnként fény
cseppek csorognak a keretek szélén
a színfalak mögött
nyomnélküli múlt
kölcsönvett akarat
és acéltüskékkel letakart tér
a térképen
szivarpernyével szennyezett koromfolt
pontos információink nincsenek
mert senki nem ír le semmit abból
ami miatt szégyenkezik
gondolataink ragaszkodnak a verbális bizonyosságokhoz
szurokba és tollba fürdetik magukat
belemosolyognak a lángokba
és ölnek
mielőtt megölnék őket
jó lenne
sóhajtok fel
ha a tükrök tükrök maradnának
és nem változnának azonnal falakká
telekarcolva kétségbeesett üzenetekkel a jövőből
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-12 00:00:30
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-12 00:01:46