legszívesebben
legszívesebben
legszívesebben az egész könyvet
teleraktam volna cédulákkal
hogy azokat a verseket olvasom fel én
az összeset szépen egyesével
de sajnos nem volt annyi cédula
talán a szél fújta őket tova
vagy nem tudom mi történhetett
istenbizony elmesélném a történetet
ha lenne
de nincs
azt mondják nincs karácsony
a kalácsomat is az előbb elvitte valaki
nem sült ki
a szeme
de a kalácsomat úgyse olvastam volna fel
hisz hová raktam volna bele annyi cédulát
legszívesebben az egész kalácsot
teleraktam volna könyvekkel
könnyekkel
de hát moszkva úgyse hisz a könyveknek
sem budapest
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: tértivevényes csillagok (Bp., 2015)
Kiadó: Syllabux
Feltöltés ideje: 2015-07-02 19:02:14
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-02 19:02:14