Nyári virágok
színektől pompázók,
illatuk, termetük,
mindenkor bombázók.
Ruhájuk átlátszó
valamit sejtet,
kacéran rejthet,
egy sudár testet.
Éhes férfi szem
mohón habzsolja,
a látvánnyal betelni,
nem tud soha.
Nyári virágok
színektől pompázók,
minden évben szépségük,
biztos újra láthatók...