Sir (szőr)
Nyúlszőr kalapomat sok mocsokba forgattam már
Sok fejet sok pinát takartam le vele
Megfogtam az Istennő visszeres lábát
Én leszek személyi kultuszának elsőrangú minisztere
Csak földi testére vágyom
Pedig az égitesteket is meg tudná venni nekem
Hajában arisztokrata tetvek báloznak
Miközben egy befőttes gumival kötöm össze
Az nincs az illemtankönyvben hogy
A fogam közé akadt fanszőröket lenyelni vagy kiköpni kell
Már rég a próbababát belülről
És nem a kirakatot nézegetem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-29 10:58:48
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-29 10:58:48