hipotézis...
véresre vakartam az emlékeimet,
a körmeim a múlt gennyes kelésein babrálnak.
magányba öltöztem, de a gyomrom remegéséből tudom,
hogy nem vagyok egyedül.
velem vannak a félelmeim, és szorongásaim.
a kételyeim és gyengeségeim.
a kilátástalanság sóhajai, és a kétségbeesés dilemmái.
a gátlástalanság áldozatai kérdőn néznek a szemembe.
talán holnap nekik is egy bádogbögre lesz a perselyük?
a húgy szagú utca a lakásuk,
kartonpapír az ágyuk, és banános doboz a párnájuk?
láthatósági mellény a munkaruhájuk,
és az árokpart a munkahelyük?
mit mondhatnék nekik? a jövő sem biztató…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-28 22:11:13
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-28 22:11:13