Vasárnaptól (2)
A hétfő lázgörbe. Higanyként húz fel.
De az estédbe ismét nem férek be.
Talán másnapra jut melegedből.
Az sms mást mond. Legközelebb.
A szerda ölébe fészkel a kétség.
Együtt alszunk el. Nélküled.
Az azt követő nap rád tárcsáz. Késő.
Lepedőm ráncain megült a hideg.
Pénteken simulok körvonaladra.
Az éjszaka gyötrőn körbevesz.
Szombaton kellene valamit mentsek.
Egyetlen érdemest sem lelek.
Naptáram lapjait este kitéptem.
Nélküled nincs nap. Már fel sem kelek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-18 11:33:17
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-18 17:03:39