A Kék folt
A Kék folt
"Mindenkinek joga van a saját őrültségéhez." Salvador Dali
emlékeim gomolyából
gátat emelek a ma folyamának
csak nézd szád ne szóljon...
megtiltom az időnek is a fecsegést.
ha felém lépsz lengén
fényeddel árnyékot űzöl
megállítod az időt s teret
virágot tűzöl hajadba
fejedben élő álmodnak
ágyat vetsz titokban...
kíváncsi látásod nem szembotlás
magántáncod szoknyás rejtekén
felkészült érett asszonyiságod
tiszta folt életed peremén
kelyhében izzó véred
túlcsordult részed.
szinte reális az irrealitás
mint szürrealista képet
látom és festeni tudom.
a lényed a szépség
a szikrázó kékség
pasztell ölelésed
szenvedélyes...
vétlen a véletlen; nem vétkezés!
(eka-moment)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-29 13:08:59
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-29 13:08:59