Kruisweg utcai Coffeshop
Lassan lemegy a nap, nincs több bongra való,
Nincs mit tenni, még nyitva van a Superfly,
Ahol bejáratot mindig támasztja tonna tahó,
De legálba engedik, hogy agyam legyen super high.
Az illat kurva jó, bokszokban füstölnek a rakéták,
Egy gramm zsebbe, elköltöm rá a megmaradt forintot,
A füst jó kedvel, festi be az üres tapétát,
Pillanat alatt sodorják a fiatalok a jointot.
King érzés mikor a kezem között kong, a bong,
Szempillantás alatt rajzol nekem csík szemet,
A rádióból most szól a Cheech és Chong,
Tudatod vázája ettől a füstöl, megreped.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-30 12:05:47
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-30 12:05:47