Isten labdát dobott (javított változat)
laci nem szólt a verseimhez
azok meg rég beásták magukat
egyre csak mélyült az életterem
már első nap bevallottam és hozzátettem
igyekszem elhagyni az írást
olyan ez mint valami ketrecbe zárt házikedvenc
a fölöttem lakó idős hölgy
kutyát tartott
cirkuszosoktól lopta
aztán nem vitte le hetekig
a földszinten folyton nyitva volt az ablak
rendszeresen csorgott-párolgott az orrfacsaró lé
minden éjjel kaparta a parkettát
ki akarta ásni magát de a gazdája szerint
csak a szekrény alá gurult labdáért küzdött
fél éve elpusztult
talán szólt az érdekemben és a jóisten
lacit küldte
húzzon ki a gödörből
mert mire rájöttem hogy képtelen vagyok
szabadulni már majdnem megszerettem magam
ezen az agyonhugyozott menhelyen
menthetetlenül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-26 06:49:05
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-26 06:49:05