Isten labdát dobott
laci nem szól a verseimhez
sokkal előbb voltak rég beásták magukat
egyre csak mélyült az életterem
már első nap bevallottam és hozzátettem
igyekszem elhagyni az írást olyan ez
mint valami ketrecbe zárt házikedvenc
a fölöttem lakó idős hölgy
kutyát tartott cirkuszosoktól
lopta aztán nem vitte le hetekig
hagyta erkélyen végezni a dolgát
itt meg a földszinten folyton nyitva az ablak
rendszeresen csorgott-párolgott az orrfacsaró lé
minden éjjel kaparta a parkettát
ki akarta ásni magát de a gazdája szerint
a szekrény alá gurult labdáért küzd
fél éve elpusztult
talán szólt az érdekemben és a jóisten
küldte lacit húzzon ki a gödörből
mert mire rájöttem hogy képtelen vagyok
szabadulni már majdnem megszerettem
magam ezen az agyonhugyozott menhelyen
menthetetlenül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-23 11:59:47
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-23 11:59:47