Melegség
Arra kérlek ne akadj ki, sem fent,
míg mi lent vagyunk és még élünk.
Bántóan romantikátlan ez most így.
Csak nézem,ahogy kifújod a füstöt,
a 38-as út mellet elszalad az időnk.
Arra kérlek ne kérdez már semmit,
miért vagyok szőke és amilyen nem.
Én is csak hallgatom most a csended.
Mi nem hangoskodnánk az ágyban sem.
Látod a szemem sem rebben már semmire,
lágy a szél és mellbevágó szavak fárasztanak.
Külön fekszünk, járunk, homlokcsók sztornó.
Megbocsátjuk egymás frigidségét könnyedén.
Forróság tőlem neked egy tányér gulyásleves.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-07 14:09:44
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-07 14:09:44