Elmúlás
Úgy teszek, mintha nem lenne
normális, hogy kiábrándulsz
belőlem. Képes vagyok számon
kérni, hogy miért. Mintha lenne
bepótolnivalónk. Hiányérzet az
elhidegülésed következménye.
Engedhetem, hogy bármit higgy.
Nehezen felejtünk és azt is élénken.
Ami nem teljesül, nem szűnik meg,
csak átalakul. Erre nem szabad
felkészülnöm, mert belepusztulok,
a végzetben nincs perspektíva.
Felesleges tudnod, hogy téged
látlak beléd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-31 11:00:07
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-31 11:00:07