Láttam a Kapitalizmust
régi orosz zubbonyában
a plázában sétálni, a tömegek megtiporták
istenüket, a spirituális aktus nem kegyelmezett,
hosszasan elidőzött az éttermek előtt,
nem evett semmit,
és láttam a piroson kifelé menet már
vissza se nézett, amikor két autós
egymásnak koccant mögötte, peckesen odébbállt :
a kirakatok gyönyörködtek benne,
a próbababák mind felhúzták a szoknyájukat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-27 18:18:12
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-27 18:18:12