Kimondva könnyebb
Kimondva könnyebb a megfoghatatlant
megérteni, mint a megfoghatót,
a megfoghatatlan egy érthetetlen,
ha varázsszóra meggörbül a drót.
A megfoghatót talán valahogyan
meg lehet fogni, mert megérthető,
egy folyamat, ahogyan eljuthatok,
időben, míg szilárddá lesz a kő.
A megfoghatatlan a szemünk előtt
úgy is változhatna visszafelé,
mintha egy szilvává szilárdulhatna
a lényege nélkül a szilvalé.
2014. december 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-22 02:29:37
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-22 02:29:37