Halálos bűn
Most még adhatok, tehát adok,
egyébként én magam sem vagyok,
mert mit érek, ha csak magamnak
vagyok őszinte, igazamnak
nem ad hitelt senki utánam,
tapogatok az éjszakában
botommal úgy, mintha nem látnék,
pedig ismerős ez a tájék,
eltévedni itt szégyen lenne,
a lelkemmel is fenekedve,
ha a saját utamat járom.
Nem adni annak, aki adhat,
önmaga előtt sem maradhat,
halálos bűn az a világon.
2014. december 17.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-17 01:26:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-17 01:27:18