Már a nyár is szopat
Dagad a levegő a nyártól
- délibábra hasadó pillanat -
homlokon izzadó csepp táncol,
életterem veríték-víz alatt.
Adj esőt ég! – engedj hővadtól,
tekintetem a pállott égre néz,
Istenarc áll össze sörhabból,
én jó hitnyelő, a pohár nehéz.
A kukák felől dögszag árad,
lilás csirkeszárny és macska rohad,
nincs fizetve a kukaszámla,
nem jó ez így, már a nyár is szopat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-08 23:20:37
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-24 09:57:27