Nagyfater and Hitchcock
Hitchcock madarai zsenge gyerekek vérét isszák,
Vastaps a mozikban mert Te megérdemled.
Hasonlít nagyapámra az öreg nyugdíjazása után.
Alfréd fegyvert és baltát tesz a fejéhez egy képen.
Tévedés nem hasonlít az öregre Ő jobb ember.
Soha nem akarta lelőni a feleségét szolgálati pisztollyal,
a lányát se adta oda a szüleinek ,hogy ők neveljék fel.
Hitchcock madarai a halott nagyapám vállán ülnek.
Fejüket rázva suttogják- Szar férj és még szarabb apa voltál.
Talán most felül a koporsóban és káromkodik. Engem szid.
Legalább halálom után szerethetnél. Én szeretlek, de ma nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-19 14:15:19
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-19 14:17:33