NEM HAGYJUK AZ INTERNETADÓT !
A pesti utcán forradalmár fiúk,
élükön Gulyás.
Messze leng vörös zászlajuk.
Orbán Viktor menekülj, kitört a lázadás!
A hírek most Budapestről szólnak,
vörös az ég zászlóktól, a szív vértől !
Szabjunk gátat az internetadónak!
Túl sokat vettek már ki a Nemzet zsebéből!
A pesti srácok, ha kell
életük áldozzák a célért!
Tárul az érző honfimell,
az utcán ömlő vérért!
És piros a vér, újra piros…
s fekete a népnek gyásza.
Költők, poéták jöjjön a papíros!
Ha a Gőg nemzete netjét adóval gyalázza!
Írjatok papírra vérrel,
vörös vérrel és fekete tollal!
Írjátok azt: ha kell az utolsó hévvel
De leszámolunk az internetadóval!
Piros a vér a Szabadság-hegy ormán!
Hát csak adóztatni tudsz Orbán?
Meghurcolt trikolór zászlónkon lyuk!
kiáltsd te is, hogy: Nem Hagyjuk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-28 19:14:11
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-28 19:40:06