falevelek és arcok hullanak
és csontjaikra vetkőznek a fák
a bedőlt sírok közt hiány és szorongás
a kiálló gyökerekkel együtt korhadunk
leveleken és arcokon lépkedek
és hiszem hogy van feltámadás
de addig szeretnék kitelelni sírod mellett
mint ez a nyárrol itt felejtett
horpadt kólásdoboz