Hétköznapi giccs
Kalibrált boldogtalanság kicsit nehéz,
ürömben forgatott semmi kis üröm,
tagadhatatlanul ez boldogtalanság.
Kapcsolataim fele már romokban,
én ülök némán a kupac legtetején.
Valaki mondja meg miért jó a rossz?
Univerzális boldogtalanság eladó,
elcserélhető hétköznapi vackokra.
Baráti kapcsolatnak nevezett izék,
keserűvé teszik a szám édes ízét.
Jaj Istenem dobj fel egy kicsikét,
nincs taposóakna amire léphetnék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-01 11:39:46
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-01 11:39:46