Kimondhatatlanul
Ma sem tudom elmondani neked miért kedvelj,
elmutogatni sem tudom mi zajlik még bennem,
ablakot nyitok a tájra és egy kicsit talán neked,
néha elképzelem rád nevetek egy mosolyodért,
nem tudom mit tudnék neked adni mi nincsen,
egy ölelés ha helyettem elmondhatna mindent,
boldogan átölelnélek mert tudom te megértesz,
ha egyszer újrakezdenék mindent ott lehetnél,
tudom nem kell hűvös érzelmem tüze neked,
szemem lehunyva szégyenben lobog arcom,
nem értem érzéseim fájóan zavaróak hiszem.
Elrontott életembe hogy vihetnélek én téged?
Köszönthetnélek reggeli kávéval és csókkal,
ha te is szeretnél, ha hinnéd. Ha én hinném.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-14 13:58:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-10 20:45:30