Trilogia light
Szignifikáns különbség van közöttünk,
ha kivonlak magamból akkor meghalok.
Egynegyed részem kiteszi a nagy szívem,
közben holdat rajzol a plafonra az éjszaka.
Kimenőt kapott átmenetileg a kadmium nap.
Fergie ugye tudod én csak hazamenő vagyok,
semmiért nem kaphatok vastapsot sem trippert,
biztosan el leszek nélkülük valahogy elhiszem.
Holnap ribanc vörösre rúzsozom majd a szám,
szempillámat kihangsúlyozom ébenfeketével.
Lelkemben lakozik egy szerelmes tinilányka,
retro változatban még hihetetlenül életképes.
Szederjes lesz a szám a tél gondolatától is.
Fergie kurvára rühellem a mocsadék telet.
Tudom nem vagyok egyszerűen bonyolult.
Fekszem a nyárban combjaim nap simítja.
Kezed is perzselhetné így a testem ívét,
egykedvűen éji tücsök hegedül a kertben.
Szívem túl élni mindent dallamát hallom,
mesterséges pacemaker a holnapi napra.
Tudod minden herceg egy foltos varangy.
Mellemen pár csepp izzadság gördül át ,
egyenletünk természetellenesen is szép.
Senki másé csak a miénk. Magunkért.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-17 13:46:26
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-17 13:48:38