Wall-om(l)ás
Most már annyi közöm sincs hozzád
Hogy bánthass
Mint az összes többivel úgy lettem általad is
Kevesebb
Beteljesítettünk mindent amit lehetett
Csak épp nem volt mit
Nem tudom mint társ voltál fontosabb
Vagy mint függőség
Csak az biztos hogy még senkinek nem kívántam jót
Előtted
És mégis eddig téged ütöttelek
Legtöbbet
Nem hazudtam soha
Hogy szép vagy
Hogy nincs más szeretőm melletted
Jutalomból vagy büntetésül elhitetted velem hogy
Milyen ember vagyok
Az lényegtelen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-03 10:01:00
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-03 10:01:00