A hagyaték
A rosszul sikerült metamorfózis hosszútávfutója
Hazug rendjel
Paprikák dohogjatok valami érkezik talán tán a megvilágosodás jelmeze
Egy angyal becsengetett a szalmaházba s az összedőlt
Vakon élni olyan mint a rejtvénykockák mikrosütőjébe zsíros humuszt tördelni
Parázson járatsz
Kontra fiúk a leltárból
Repüljetek sálak megbélyegezve a viaskodás jegyzője által
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-15 20:51:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-15 20:51:20