Legalább csütörtökönként szeress
nincsIdőSzeretni/októberben
egymásUtánBetegszenekMegA
gesztenyefák/nemTeszedLázas
homlokomraHűvösKezed/nem
aggódszÉrtem/miLeszÍgy
velünk/félhomálytParancsol
aVárosraAzAlkony/nincsIdő
szeretni/legalábbCsütörtökönként
szeress/monddHogySzükséged
vanRám/monddHogyNemVagyok
haszontalan/talán...
nincsIdőSzeretni/lecsupaszítva
állnakAGesztenyefákŐszDoktor
előtt/kapaszkodjBeleKócos
hajamba/vigyélMagaddal
hiányzol/legalábbCsütörtökönként
szeress/különösenOktóberben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Menekülj merengõ!