Makkhasadás
Miért mindig a vécén kötünk ki
Mikor elvileg megvetjük a klotyószexet
Olyat csak az olcsó buzik csinálnak
Az aluljárók budijában bagóért
Ha a Népliget bokrai mind foglaltak
Miért olyan sok a szőrös rombusz
A kultúrintézmények vécéinek falán
A fehér folt a busz hátsó ülésén
Mitől punci szagú a papok szája
Mitől ragadnak össze a Biblia lapjai
Az állatok a menstruáló nők
És a férfiak meghágásának tilalmánál
Miért fújnak a gyerekek kotont lufi helyett
Hová tűnik a gumikesztyűk hüvelykujja
Miért dobnak be a médiába naponta
Egy új szexbotrányt
Ezek után nem nehéz kitalálni mi
A Google-ba leggyakrabban beírt szó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 10:20:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 10:20:15