Bordarács
A sorozatgyilkos jobban csinálja
Megszabadul az áldozataitól
Én meg magamba gyűjtögetem őket
Egyre nehezebbek
Bokszzsáknak használják a szívemet
Spagettiként szürcsölik a beleimet
Hajuk csiklandozása fojtogatásba vált
Cipőikkel sarkantyúznak
Így biztatva további hódításokra
Hogy aztán az új delikvensekkel összefogva
Emésszenek
De még mindig inkább őket választom
A terhesség helyett
Belőlem ugyan mi jönne ki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 10:15:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 10:15:39