OFFenzíva
nem is olyan egyszerű mindent másképp
csinálni mint tanították
előítéletek gyötörnek
a niggák és cigányok bűnözők
a hippik drogoznak
a punkok büdösek
a nem diplomásak nem emberek
a melegeket nem veszik fel sehova
a niggák és cigányok keveset dolgoznak ezért irigyeljük őket
a hippik naná hogy más dimenziókban jártak
a punkok ellentmondást nem tűrően megeszik a hányásukat és a nadrágjukba csinálnak
a munkahelyek a többdiplomásak között válogatnak
épp most szólítottak fel hogy iratkozzak ki az egyházi iskolából
fehérnek születtem
a hippi-korszak elmúlt
egy punknak jobban kéne bírnia a piát
diplomám még nem tudom mikor és miből lesz ha lesz
ám hogy buzi vagyok – azt nem vehetik el tőlem
nem is olyan egyszerű mindent másképp
csinálni mint tanították
előítéletek gyötörnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-25 15:45:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-25 15:45:52