Tűzparancs
Legközelebb akkor szólj
Ha már szeretkezni is tudsz
Nem csak dugatni magad
Azt viszont nem te döntöd el
Velem élsz-e a hétköznapokon
Hányszor gyalázom meg a képedet
Hányszor istenítelek
Hogy dicsekedjek veled
Hányszor veszem el mások kedvét tőled
Veszélyes pokolfajzattól
Ha kell letagadlak hogy megtartsalak
Előtted titokban tartom magam
Mindent tudsz de közönyt színlelsz
Ha őszinte lennél nem érdekelnél
Legközelebb akkor szólj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-16 17:27:34
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-16 17:27:34