Eltelt ezer év
Angyal, szörnyü nehéz az ilyen nagy idő tovatűnte,
Miután eltelt ezer év, évszakra az évszak,
S már a nap is fölkelt, sugarát a földre nyilazva,
S már a nap is lebukott, árnyékba borultak az utcák.
Mégis, a gyilkosok mar öregednek, halnak örökre,
Visszatekintve a fürge vonatra a társak után már-
Angyal, szörnyü nehéz az ilyen nagy idő tovatűnte,
Mégis teljesedett, amiért csak a lelkem esengett,
Végul a gyilkosok mar öregednek, halnak örökre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-18 16:42:28
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-18 16:42:28