Pár(t)atlan
Egyedül vagyok.
A vers se segítene most, ha jönne,
se a prostim testmelege.
Nem akarok a gyerekkorról írni,
mert az olyan nyálas.
A borról se, a fületeken folyik ki.
Egyszer elfogynak a szavak,
és nincs is már mit kifejezniük.
Megtiltottam magamnak minden jót,
és ráuntam a rosszra.
Nincs értelme az etikai kategorizálásnak,
se a szétesésnek.
Mintha feküdne mellettem valaki,
talán én vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-14 11:37:19
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-14 11:37:19