Fals(h)ang
A pasas rózsaszín sertésjelmezben
kiosztotta a kocsonyát, aztán ivott egy sört.
Mikor hátrahajtotta a maszkját,
mint agyműtétkor meg skalpoláskor a fejbőrt szokás,
megláttam alatta ugyanazt
a disznót.
Az utcák arrébb ugrottak,
mindig száz méterre jártunk a céltól,
ha ugyan lebegett más is a házakon kívül előttünk.
A kerítés rácsait egy hörgő zombi rázta,
fel se tűnt,
pedig majdnem annyira kész volt, mint mi.
Szemceruzás körszakállam
sokáig nem mostam le,
megvártam, míg a hányások lekoptatják.
A portás nénike a férfimosdóba irányított,
büszkeség,
a zuhany alatt sírás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-14 11:33:57
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-14 11:33:57