Megfestett pillanat.
Megfestelek pillanat-magad
sorsom falán
végtelennek feszülő tavasz
virágzik ecsetem nyomán
selyemvászonra ültetem
pillantásod bársonyát
-már akkor égtem-
Megfestelek pillanat-magamnak
tenyered vonalát
bíbor fényeddel mintázom
szíved lángoló alakját
véremmel színezem
illatod virágszirmát
-már akkor szédültem-
Megfestelek pillanat-magunkat
hűsítő forrásnak
percek napok évek italának
képet ölelő keretnek
véghetetlen éjnek
hol lelkünk csóvája fénylett
-már akkor kívántam-
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-06 04:24:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-06 04:24:03