Édesanyám! Nem segít a mokka
Szapphó: Édesanyám! Nem perdül a rokka c. versének mintájára
Édesanyám! Nem segít a mokka, olyan
tapadós ma a szám -
Sade hiába vár,
mert a sunás, vén Nimfospiné letepert!
Egy kurva, egy kurva
kell ma nekem már!
Isten, add áldásodat,
egy kurva kell ma nekem már!
Segélyszervezetek, küldjetek pénzt,
egy kurva kell ma nekem már!
Pszichológusok, analizáljatok,
egy kurva kell ma nekem már!
Stand-uposok röhögtessetek ki,
egy kurva kell ma nekem már!
Barátaim, szégyelljetek,
egy kurva kell ma nekem már!
Kéjtócsák, visszhangtól remegjetek,
egy kurva kell ma nekem már!
Édesanyám! Nem segít a mokka, olyan
tapadós ma a szám -
Sade hiába vár,
mert a sunás, vén Nimfospiné letepert!
Egy kurva, egy kurva
kell ma nekem már!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-29 12:28:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-29 12:29:40