Vágott virágok
kézről kézre jár. karonülő
ez a víztorony-fejű rongybaba.
mellkasközépen megnyomva gügyögi:
mama, papa.
hasában bölcső és koporsó fűrészpora.
szája magra tapadt somhús, fanyar.
homlokránca hajtűkanyar.
ősz haja száll, avart kavar.
körömágya cakkosra kirágott,
olvashatóak jelből a hibák ott.
szemébe meghalni születnek
a szomjasan vágott búzavirágok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-25 13:46:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-25 13:46:05