Egyre kevesebb alkalom
Egyre kevesebb alkalom lesz
„javítani” vagy „bepótolni”,
mert több az alig hallható nesz,
amely azonban mind valódi,
mind jelez valamit, aminek
nem örülhet az öregember,
más esetben tévútra vihet,
ahol hatástalan a fegyver
az erőn túli küzdelemhez,
csorbíthatja az életkedvet,
vagy felelősség-hiányt jelez,
elszivárogtatja a nedvet.
Fordítottan arányos immár
tapasztalat és testi erő,
már nem vagyok filigrán, cingár,
mit kéne tennem, az a jövő.
2013-12-17
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-23 02:06:25
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-23 02:06:25