szőrreál
A kecskeméti katapultos felolvasóesten, a közönség által megadott szavakból
Szadista Mónika számára a legtökéletesebb
születésnapi party úgy néz ki, hogy popzenére ugrálva
szappanbuborékokat fúj a tévéképernyőre
azt képzelve, hogy a műsorvezetőnő szemét csípik.
Ám egyszercsak a kis gömbök centripetálódnak,
fényes konglomerátokat képeznek,
végül egy szabályos pegazussá állnak össze.
Mónika nem hisz a szemének,
ezért hogy meggyőződjön valódiságáról, megérinti
a legendás állatot. Kecskeszőre van - állapítja meg.
Majd hogy lássa érez-e, savval önti le.
A ló erre szappanbuborékokat fúj a lány arcába,
hogy megtisztítsa mocskos fantáziáját.
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-30 19:48:57
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-30 19:48:57