A SZERELEM TÜZE ÉGET Gabónak V.
Izzó, lángoló tűzzel égek,
Amikor két szemedbe nézek,
Földöntúli boldogságot érzek,
Kedvesem, Tőled csak egyet kérek :
Fogadd el a szerelmemet !
Eléd tárom a szívemet !
Fogadd el az én lelkemet,
Viszonozd az érzésemet !
A szerelem lobog, lángol,
Téged azzal sosem vádol,
Legyél tőlem bármily távol,
Messze ettől a világtól
Amely gyarló, elveszejtő,
Nem egy bájos kerek erdő,
Ahol mindenki esendő,
Szerelemért epekedő.
A szerelem tüze éget,
Gyönyörű vagy ez a végzet,
Úgy szeretlek ahogy nézlek,
Tőled forró csókot kérek.
Van - e remény ezt kérdezem ?
Válaszoljál szép Kedvesem !
Válaszoljál most kedvesen,
Diktáljon a szív hevesen.
Gyönyörű vagy úgy imádlak,
Minden percben ide várlak,
Ahogy órák, percek szállnak,
Soha - soha meg nem állnak.
Szerelem tüzében égek,
Imádlak ha reád nézek,
Szeress, ha tudsz, kérve - kérlek !
Mert én boldogságot érzek.
Zirc, 2004. június 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.