Hiábavalóságaink
Te is magad, én is magam. Mindig mi van.
Fél felem félelem, néha csak négyzeten.
Én is kicsi, te is kicsi. Ugye fiam.
Szép szemem képzeld el, képzeled képzelem.
Tél is van, nyár is van. Most éppen ősztavasz.
Húzódzkodj távolabb, ha szuszogsz érezlek.
Kimondod, kimondom, vagyunk büdös paraszt.
Véreink édesek, tetvesek, férgesek.
Voltak és voltunk. Most meg ilyennek látszunk.
Fogod a más kezét, az enyém is üres.
Hátunkban mellkasunk, szájunkban a szárnyunk.
Ne nyisd ki, nem nyitom. Úgyis kint is űr lesz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-19 09:32:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-19 09:32:05