egy este majd egyszerűen elalszom
citromfű meg levendula sem kell
kidobható az összes altató
képek és hangok nélküli éjszaka lesz
nem szivárog sáros víz a padló résein
a csillár sem jár richter-skála táncot
hiába zuhog:halottaim nem
bújnak elő az eső dallamára
s ha kint eloldalog az égről a hold farkasa
akkor úgy lesz, ahogy rég ÁLMODTAM
felébredek egy más VÁROSBAN