ébresztő
ugyanolyan karikás a szemem mint ötévesen
mikor nem volt anyám
csak messziről nézhetem azt akiről azelőtt
eszembe se jutott volna semmi
tisztes házak előtt szaratom a kutyámat
az ablakokból reggeli és öblítőillat árad
megérzem parfümödet és menekülök viszem magammal
ocsmány csókokat idézve cuppog a cipőm
ha újra belém kóstolnál távozna kedvenc kajám
amit szeretettel készítettél
se zseni se átlagos lenni nem tudok
a normális emberléttől egyre messzebb ballagok
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-15 22:17:43
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-15 22:17:43