,,Elhallgatott" már az Angyaltrombita
,,Elhallgatott" már az Angyaltrombita.
Elvirágzott már a datura.
A szépségét már rég megmutatta.
Most már a pihenést választotta.
S hogy mikor nyílik újra?
Kérdezzék ,,tőle". Talán tudja.
Szépsége lelkünk vigasza.
Hogy ezt mikor látjuk újra?
Mivel korábban már volt úgy, hogy évente többször virágzott.
Ezt csak az tudja, ki fenn az égben az életről döntést hoz.
S hogy az Angyaltrombita szépségével elkápráztasson,
ahhoz az kell, hogyha eljön az ideje ismét virágozzon.
Halász István
Rózsavölgy, 2013. augusztus 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-15 19:43:40
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-15 19:43:40