Papíron.
Mi szegények voltunk,
Eszterék gazdagok.
Meghívtak nyaralni, hogy nekem is jó legyen pár napig.
Eszter öccse épp papírsárkányt csinált.
Kértem, egyszer hadd röptessem én.
Jól nevelt volt, ezért csak seggbe rúgott
- a szétszakadt sárkány miatt.
Kérdeztem Esztert, maradjak-e éjszakára.
Jól nevelt volt, ezért csak annyit mondott
- ahogy gondolod.
Egyszer sem aludtam ott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-31 14:52:04
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-31 14:52:04