Szeretkezés
Beleköltöztél az életembe,
már nemcsak a szorongásé vagyok,
éjjelente a tiéd leszek mindig,
tegnap egy íróasztalon szeretkeztünk,
érezni akarlak magamban,
ezt súgtam neked.
Te rám nehezedtél,
minden mozdulatban ott volt az élet,
először lassabb voltál ,majd gyors,
csókjaid égették a bőrömet,
szemérmetlenül szeretlek,
egy őrült szenvedélyével,
öleltem magamhoz a tested,
nem hallottam a város zaját,
a lélegzeted hallottam csupán,
szívem csak tőled vert szaporán,
hogy ne felejts el ki szívtam a nyakad,
önző vagyok, csak magamnak akartalak,
hallani a hangodat, ahogy mondod a nevem,
mint szeretkezés közben tetted,
hazudhattad volna, hogy szeretsz,
Én mondtam többször is neked.
Mikor végeztünk lefeküdtünk a földre,
hozzád bújtam, Te átöleltél.
Ugye szép ez az éjjel,
nem a szenvedésé.
Mondtam én, de Te nem feleltél.
Felébredek.Fázok nélküled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-16 01:30:31
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-16 01:47:49