Csak engem
Csak engem szeress, ha ágyadon fekszel,
mikor álmod elér, s pillád felveted,
ha árad a fény, ha ruhád felveszed,
mikor utcára mész! Csak engem szeress,
ha mással csevegsz, mikor rólam mesélsz,
ha lábad remeg, mikor szobámba lépsz,
ha csókod keres, mikor hozzám beszélsz,
ha ruhád leveszed, mikor vágyban égsz!
Ha zavart leszel, mert túl sok a teher,
s oda a szenvedély, ha attól szenvedsz,
hogy bármit teszel, csak fáraszt, mit sem ér,
ha bosszant egyre, az emberek tette,
és minden fajta lény, magad is szeresd,
s csak engem gyűlölj, nagy önzőségemért!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-15 23:33:57
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-15 23:33:57