Hideg ágy
minden este más ország térképe
az anyajegy a válladon
ma Brazíliában jártam
az Amazonas partján
krokodilokkal küzdöttem
érted veled
persze túléltük
fáradt vággyal tépted le rólam
a véres inget
a mocsárban szeretkeztünk
törött állkapcsú krokodiltetemek
és egykedvű bennszülöttek között
akik szerint a termékenység jele
kis barna foltod
melyet hamarosan leoperáltatsz
mi lesz így velünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-09 23:36:19
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-09 23:36:19