notesz
Attila szőke és a padtársam
a táskájában egy noteszt őriz
benne a szerelmei neveivel
Panni és én a szünetben
beosontunk az üres tanterembe
én a folyosón is körbenéztem
nehogy kövessen valaki
mert a filmekben így szokás
a noteszt könnyen megtaláltuk
és visszafojtott lélegzettel
kerestük a nevünket
Attila szerelmes Lilibe
Annába Petrába Rékába
és egy csomó ismeretlen lányba
a nevek mellett az is ott volt miért
az egyik szépen olvas
a másik szépen ír
Rékát mindig megdicsérik mert szorgalmas
Anna meg olyan szépen mondja azt: öblös üveg
hogy az ember egészen megszomjazik belé
az én nevem egyedül árválkodott a lista végén
semmit se írt mellé egy dicsérő szót se
órán mérgesen figyeltem Attilát
aki szerelmes belém és nem tudja miért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-09 22:00:59
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-09 22:00:59