Gyönyörű nyári reggelek
SZIGETI GYÖRGY
GYÖNYÖRŰ NYÁRI REGGELEK
Az előírt gyógyszert bevettem,
gyönyörű szép a nyári reggel,
betartok minden utasítást,
nem halok; élek türelemmel,
félek, mert van fantáziám is,
nem tudhatom, mit hoz a holnap,
akinek nincs visszafelé út,
fegyelmezettebb, nem latolhat,
a szabadságát bekeríti,
kicövekeli a határát
az élni-vágyás ösztöne, már
régen megfizette az árát,
a gyönyörű nyári reggelek
ha odaér még, őt is várják.
Szeretném jól érezni magam,
ne nyüzsögjenek a piráják!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-08 11:32:15
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-08 11:32:15