Mintha-vers egy szerelemről
a hajszálak közül
a hajszálak közül fésüld
a csendet ide rám
csak az ujjaiddal csak éppen
érintve puhán és lassan
nagyon lassan
hogy ne érezzem közben
mennyire
egyedül nélküled magam
maradtam maradtam maradtam
csak annyira közel
annyira gyengén és félszegen
mintha nem lenne tudatos
hogy átlebegünk az életen
minden valóságával
minden lehetetlenségével
szemben
mintha tudattalanul történt volna
hogy beléd igen beléd-
szerettem szerettem szerettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-06 00:15:43
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-06 00:15:43