1.0-zás előtt
éjszaka minden apró nesz hangosabb
nem tudsz olyan halkan közlekedni
hogy ne hidd azt hogy felébrednek rá
ilyenkor mindig megfogadod
hogy megolajozod azt a rohadt kilincset
ha hiányzik valami szép akkor azt
hogy lemented az ismerős lányok
legújabb feltöltött képeit
anyám quelle újságjaiban lévő
fehérneműmodellek voltak az első nők
az életemben mindig vágytam spirál játékra
mekkora sláger volt sose kaptam
politikai vitaműsorokat néztem
és a fotelnek háttal rugóztam
a világ összes fővárosát ismertem
de egyre jobban féltem
ahogy leaszfaltozták a jó kis gödrös utcánkat
nincs az a tábor aminek félpályájáról
mindig felső léceket lőttem
amikor nagyanyám azt mondta
az egyetlen bibliánkra hogy csak képes
aminek lépcsőjén olvastuk a rendszerváltás
után az első népszabadságot
igazán csak a melléklete érdekelt
nem szerettem ha vizes az idő
mert a falon meglátszott a labda nyoma
bent már csoportosítottam európa
minden földrajzi adatát
a tárgyakat szerettem a ruhát gyűlöltem
nekem ajándék kellett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-08 23:40:25
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-08 23:40:25